Vandaag open van 09:30 t/m 17:00

Een succes van meer dan 30 jaar ervaring!

Onze organisatie is van oorsprong assembleur en leverancier van zonwering. Voor buiten de zonneschermen, screens, markiezen en rolluiken. Voor binnen de rolgordijnen, jaloezieën, lamellen, plisségordijnen en horren.

Onder de naam Sunlite is vanaf 1978 landelijk een geheel eigen lijn zonwering aangeboden. De producten worden nog altijd voor een deel geassembleerd in eigen beheer. Het assortiment wordt vanaf 1989 aangevuld met het merk Sunpoint.

Vanaf 1989 is ons assortiment binnenzonwering uitgebreid met gordijnen, oa. van het merk Toppoint, alsmede met harde en zachte vloerbedekking. Dit assortiment wordt sinds 1997 verkocht onder de naam HomeTrend. Deze uitbreiding was onder andere het gevolg van de groeiende vraag naar vouwgordijnen, maar ook vanwege de vraag naar het aanbieden van een compleet op elkaar afgestemde inrichting.

Binnen het assortiment van HomeTrend is er een toenemende vraag ontstaan naar laminaat en lamelparket. Vooral door de prima prijs/kwaliteit verhouding van de eigen voorraden ontstond opnieuw een succesvolle formule binnen onze visie.

Aan de vraag naar houten vloerdelen wordt sinds 1999 voldaan, omdat boven verwachting werd verkocht is het segment houten vloeren gespecialiseerd en is vanaf 2001 de naam 't Plankenhuis geïntroduceerd. Om aan onze visie te beantwoorden zijn wij voor de samenstelling van ons kernassortiment met succes een hechte samenwerking aangegaan met een bestaande houtschaverij.

Vanaf 1997 zijn veel Sunlite winkels door Nederland en België een eigen weg ingegaan. In Noord-Holland zijn vanaf die tijd 3 Sunlite winkels onder de naam "SUNTREND" blijven samenwerken binnen een centrale organisatie.

Vanaf 1 januari 2009 zijn de 3 samenwerkende filialen geheel verzelfstandigd en werken respectievelijk onder de naam "Woonstyle Alkmaar" in Alkmaar, "De Woonzaken" in Heemskerk en "De Huiscomponist" in Haarlem.

Nieuws en Acties

Recente berichten

28 Mei '24
30 Apr '24
25 Mrt '24
20 Mrt '24
20 Mrt '24
28 Feb '24
15 Feb '24
05 Feb '24

Wat klanten zeggen

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

Zeer klantvriendelijk

Bezoek ons in Haarlem!

Loop rond in onze grote showroom en krijg het beste advies.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief