Vandaag open van 09:30 t/m 17:00

Mooie Markies Geplaatst in Haarlem!

De Markies van Haarlem, een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonwering, heeft recentelijk een strakke markies geplaatst op de gevel van Olliver's! Een unieke en gevarieerde keuken met spannende gerechten in Haarlem. Deze op maat gemaakte markies voegt niet alleen functionaliteit toe, maar draagt tevens bij aan de esthetische uitstraling van het restaurant en het straatbeeld.

De eigenaar van het restaurant is zeer tevreden met de samenwerking met De Markies van Haarlem (onderdeel van De Huiscomponist). Naast bescherming tegen de zon zorgt de markies ook voor een gastvrije uitstraling en een aantrekkelijk straatbeeld.

De Markies van Haarlem staat bekend om vakmanschap, kwaliteit en uitstekende service. Mocht u interesse hebben in het verfraaien van uw restaurant, winkel of woning met op maat gemaakte zonwering, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met De Markies van Haarlem. Zij helpen u graag met advies en het vinden van de juiste maatwerk zonweringoplossing! 

Nieuws en Acties

Recente berichten

28 Mei '24
30 Apr '24
25 Mrt '24
20 Mrt '24
20 Mrt '24
28 Feb '24
15 Feb '24
05 Feb '24

Wat klanten zeggen

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

Zeer klantvriendelijk

Bezoek ons in Haarlem!

Loop rond in onze grote showroom en krijg het beste advies.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief