Vandaag open van 09:30 t/m 17:00

Huiscomponist lanceert nieuwe website voor trapbekleding en renovatie

De gerenommeerde huiscomponist, bekend om zijn vakmanschap en creativiteit op het gebied alles in en om het huis, heeft vandaag een opwindende stap gezet in zijn dienstverlening. Met trots kondigt het bedrijf de lancering aan van hun gloednieuwe website gewijd aan trapbekleding en renovatie: trapbekledingenrenovatie.nl.

De nieuwe website biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor het transformeren en verfraaien van trappen, een essentieel element in elk huis of gebouw. Of het nu gaat om het bekleden van trappen met luxe tapijten, het installeren van duurzame houten treden of het renoveren van bestaande trapstructuren, de huiscomponist belooft hoogwaardige oplossingen die zowel stijlvol als functioneel zijn.

Naast het tonen van een uitgebreid portfolio van eerdere projecten, biedt trapbekledingenrenovatie.nl ook gedetailleerde informatie over de verschillende materialen, stijlen en afwerkingen die beschikbaar zijn voor traprenovatie. Klanten kunnen eenvoudig contact opnemen met het team van de huiscomponist voor een consultatie op maat en een gratis offerte.

Met decennia aan ervaring en een passie voor vakmanschap streeft de huiscomponist ernaar om elke traprenovatie om te toveren tot een meesterwerk dat de esthetiek en functionaliteit van elk interieur verbetert.

Bezoekers van de website kunnen ook profiteren van regelmatige updates, tips en trends op het gebied van trapdesign en renovatie, waardoor trapbekledingenrenovatie.nl niet alleen een bestemming is voor projecten, maar ook een bron van inspiratie en kennis.

Voor meer informatie over de diensten van de huiscomponist en om de nieuwe website te verkennen, ga naar trapbekledingenrenovatie.nl en ontdek hoe uw trap een statement kan worden in uw huis.

Nieuws en Acties

Recente berichten

28 Mei '24
30 Apr '24
25 Mrt '24
20 Mrt '24
20 Mrt '24
28 Feb '24
15 Feb '24
05 Feb '24

Wat klanten zeggen

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

Zeer klantvriendelijk

Bezoek ons in Haarlem!

Loop rond in onze grote showroom en krijg het beste advies.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief