Vandaag open van 12:00 t/m 17:00

De Huiscomponist

De Huiscomponist, met meer dan 40 jaar ervaring, biedt alles onder één dak. 

Bij De Huiscomponist bieden wij al meer dan 40 jaar, vier seizoenen lang, alles onder één dak voor uw woninginrichting. Of u nu op zoek bent naar zonwering, vloeren of raamdecoratie, wij hebben het allemaal in huis. Onze jarenlange ervaring in dit vakgebied zorgt ervoor dat wij de marktleider zijn op het gebied van zonwering en raamdecoratie.

Wij zijn gespecialiseerd in producten zoals zonneschermen, screens, markiezen, rolluiken, veranda's, rolgordijnen, jaloezieën en nog veel meer. Daarbij hebben wij altijd oog voor de nieuwste trends en bieden wij de ruimste keuze aan producten. Zo zijn wij bijvoorbeeld trots op ons assortiment Hometrend, waar u terecht kunt voor inspiratie op het gebied van de nieuwste interieurtrends.

Met Sunlite brengen wij nieuw licht in zonwering, rolluiken en veranda's. En bij 't Plankenhuis vindt u een uitgebreide keuze aan vloeren, van laminaat tot houten vloeren. Wij weten als geen ander dat het kiezen van de juiste vloer een belangrijk onderdeel is van uw woninginrichting en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Onze dienstverlening is compleet, wij zorgen vier seizoenen lang voor vakkundige stoffering, montage en installatie van al onze producten. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw woninginrichting. Dus of u nu op zoek bent naar zonwering, vloeren of raamdecoratie, bij De Huiscomponist bent u aan het juiste adres voor hoogwaardig vakmanschap en professionele service. Met onze meer dan 40 jaar ervaring kunt u rekenen op de beste kwaliteit en service.

Nieuws en Acties

Recente berichten

25 Mrt '24
20 Mrt '24
20 Mrt '24
28 Feb '24
15 Feb '24
05 Feb '24
04 Feb '24
01 Nov '23

Wat klanten zeggen

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

Zeer klantvriendelijk

Bezoek ons in Haarlem!

Loop rond in onze grote showroom en krijg het beste advies.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief