Vandaag open van 09:30 t/m 17:00

J. Nijman Deelt Enthousiaste Ervaring met De Huiscomponist

J. Nijman heeft zijn uiterst positieve ervaring met De Huiscomponist gedeeld in een recente review. Vol lof spreekt hij over het deskundige advies dat hij en zijn partner ontvingen in de winkel, wat resulteerde in een vlotte keuze voor hun nieuwe zonnescherm.

Nijman was eveneens onder de indruk van de bliksemsnelle levering en prees de professionele en efficiënte montage van het zonnescherm. In zijn review bedankte hij het team van De Huiscomponist voor de uitstekende service en de snelle afhandeling van de levering.

De Huiscomponist zal ongetwijfeld blij zijn met deze positieve feedback, die niet alleen de tevredenheid van J. Nijman benadrukt, maar ook een blijk van waardering vormt voor de kwaliteit en dienstverlening van het bedrijf.

Wilt u ook zo snel een zonnescherm op uw gevel? 

"Onze ervaring met De Huiscomponist was erg positief! In de winkel werden we goed geadviseerd, waardoor we snel de juiste keuze konden maken voor ons nieuwe zonnescherm. De levering verliep razendsnel en de montage was professioneel en efficiënt. Bedankt voor de goede service en de snelle levering!"

Nieuws en Acties

Recente berichten

28 Mei '24
30 Apr '24
25 Mrt '24
20 Mrt '24
20 Mrt '24
28 Feb '24
15 Feb '24
05 Feb '24

Wat klanten zeggen

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

Zeer klantvriendelijk

Bezoek ons in Haarlem!

Loop rond in onze grote showroom en krijg het beste advies.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief