Succesvolle opdracht voor Nederlands Monumenten Bezit

De Huiscomponist, een toonaangevende woonwinkel bekend om zijn expertise in hoogwaardige woninginrichting, kondigt met trots de succesvolle afronding aan van een prestigieuze opdracht voor Cobraspen in samenwerking met Nederlands Monumenten Bezit.

Deze opdracht, die met grote tevredenheid is voltooid, getuigt van een prachtig samenspel tussen twee gerenommeerde partners van De Huiscomponist: Homtrend Woninginrichting en 'T Plankenhuis, gespecialiseerd in traditionele vloeren, tapis en visgraat.

Het project heeft een schitterende synergie laten zien tussen de expertise van Homtrend Woninginrichting op het gebied van interieurdesign en de verfijnde vakmanschap van 'T Plankenhuis in het creëren van tijdloze vloeroplossingen. Door het naadloze samenkomen van deze twee essentiële elementen van woninginrichting, heeft De Huiscomponist een verbluffend resultaat weten te realiseren dat voldoet aan de hoogste standaarden van esthetiek en functionaliteit.

"We zijn verheugd om onze betrokkenheid bij dit opmerkelijke project aan te kondigen", aldus Pieter Grootendorst, woordvoerder van De Huiscomponist. "De samenwerking met Cobraspen en Nederlands Monumenten Bezit heeft ons in staat gesteld om onze passie voor hoogwaardige woninginrichting te demonstreren en tegelijkertijd ons vermogen te tonen om een perfecte balans te vinden tussen moderne stijl en respect voor traditioneel vakmanschap."

De Huiscomponist kijkt met trots terug op deze opdracht en blijft zich inzetten voor het leveren van uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap aan al haar klanten.

Voor meer informatie, neem contact op:

Contact 

Nieuws en Acties

Recente berichten

30 Apr '24
25 Mrt '24
20 Mrt '24
20 Mrt '24
28 Feb '24
15 Feb '24
05 Feb '24
04 Feb '24

Wat klanten zeggen

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

Zeer klantvriendelijk

Bezoek ons in Haarlem!

Loop rond in onze grote showroom en krijg het beste advies.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief