PVC Click vloeren

PVC Click vloeren maken gebruik van een eenvoudig kliksysteem. Omdat PVC click gemaakt is van PVC heeft het een geluiddempende werking. Ideaal voor grote ruimtes. Ook voor badkamers, toiletten en keukens is dit geschikt materiaal omdat er geen vocht onder kan komen. Het click systeem maakt deze PVC vloer ideaal voor de doe-het-zelver.  Daarnaast hoeft de ondervloer niet altijd 100% vlak te zijn en eventueel zelfs verhuisbaar.

Moderne vloeren

PVC Click is een moderne vloer welke extreem veel voordelen met zich meebrengt. PVC-click is opgebouwd uit een kurklaag, filmlaag en een slijtvaste toplaag. Deze opbouw zorgt van een brandvertragende en slijtvaste vloer die goed tegen water kan.
Ook prachtige PVC Visgraat vloeren zijn in onze collectie opgenomen.

De Huiscomponist biedt verschillende PVC-merken aan zoals Coretec, Floorlife, Parador en onze scherp geprijsde huiscollectie.

Inspiratie

Op zoek naar inspiratie op het gebied van PVC Vloeren? Je bent meer dan welkom om even in onze showroom in Haarlem een kijkje te nemen. Alles, maar dan ook alles op het gebied van vloeren kun je bij ons bewonderen, hout, laminaat en pvc!

 

Lees hier meer over PVC Click

Vragen?

Informatie aanvragen over PVC Click

of bel naar 023 - 526 52 00

Verfijn overzicht

Nieuws en Acties

Recente berichten

30 Apr '24
25 Mrt '24
20 Mrt '24
20 Mrt '24
28 Feb '24
15 Feb '24
05 Feb '24
04 Feb '24

Wat klanten zeggen

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

Zeer klantvriendelijk

Bezoek ons in Haarlem!

Loop rond in onze grote showroom en krijg het beste advies.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief