Vandaag open van 12:00 t/m 17:00

GORDIJNEN: ALTIJD EN OVERAL

Gordijnen zijn volop aanwezig in de showroom van De Huiscomponist in Haarlem. Eigenlijk hebben wij alles op het gebied van gordijnen. De kasten vol met stalen laten zien dat wij ontelbare keuzes hebben op dit gebied. Ook hebben wij twee specialisten die alles weten op het gebied van gordijnen, en u hier graag bij helpen.

Bekende merken

Kamerhoog of banen, u heeft de keuze uit meer dan ± 800 kapstalen! Het kiezen wordt u gemakkelijker gemaakt door tal van showbanen. Wij zijn leverancier van alle toon aangevende merken, zoals Artelux, Toppoint, Vriesco, Holland Haag, Lethem Vergeer en nog vele anderen. Inbetween, vitrage, vouwgordijnen, overgordijnen, gordijnen, paneelgordijnen, verduisterend of gevoerd, wat u ook zoekt bij De Huiscomponist® bent u altijd aan het juiste adres.

Confectiemogelijkheden

Ook onze confectiemogelijkheden zijn onbeperkt. Enkele plooi, dubbele plooi, trippel plooi, ringen, lussen, border of bies het is allemaal geen enkel probleem voor ons atelier. Op uw wens kunnen wij ook het inmeten en installeren van rail, roede en gordijnen verzorgen. Ook het plaatsen van een (afstandbediende)- elektrisch rail behoord tot de mogelijkheden.

Maatwerk

Al onze gordijnen zijn op maat bestelbaar. Gordijnen berekenen? Laat dat aan onze verkopers over, zodat uw gordijn perfect komt te hangen. Bekijk ook onze Hometrend website over gordijnen.

 

Vragen?

Informatie aanvragen over Gordijnen

of bel naar 023 - 526 52 00

Offerte aanvragen

Bent u overtuigd en wilt u weten wat er mogelijk is in uw situatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

Onze producten

Bekijk een greep uit ons uitgebreid assortiment.

Nieuws en Acties

Recente berichten

05 Sep '23
29 Mrt '23
15 Mrt '23
23 Okt '20
12 Aug '20
13 Mei '20
10 Jan '20
29 Nov '19

Wat klanten zeggen

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

Zeer klantvriendelijk

Zondag geopend!

Op zondag kan je ook bij ons terecht van 12.00 tot 17.00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief