Vandaag open van 09:30 t/m 17:00

Tapijt

COMFORTABEL EN SFEERVOL

Wat is er nou lekkerder dan heerlijk zacht tapijt in de kamer? Wacht niet te lang, en kijk in Haarlem naar tapijt bij De Huiscomponist. Bij De Huiscomponist kunt u voor een goede prijs een mooi tapijt uitzoeken, dat op korte termijn gelijk kan worden gelegd door onze professionals.

De Huiscomponist bezorgd ook tapijt in de omgeving van Haarlem en Amsterdam.

Comfort en warmte

Tapijt verhoogt uw comfort in werkelijk elke situatie. Zo kunnen uw kinderen heerlijk en veilig spelen op een zachte ondergrond. Bovendien dempt tapijt ook nog eens vele contactgeluiden waaronder hakken. Bovendien is tapijt bijzonder gemakkelijk in het onderhoud. Kortom, de eigenschappen van tapijt vormen ook voor uw woning een stijlvolle oplossing.

Tapijt of vloerbedekking is verkrijgbaar in verschillende structuren. Hiermee wordt de vorm van het poolmateriaal, de dikte ervan en de pooldichtheid bedoeld. De belangrijkste structuren zijn bouclé, frisé, naaldvilt, saxony, shaggy en velours.

Uitvoeringen

Bouclé
Poollussen van ongelijke hoogte vormen een bouclé of lussenpool. Het hoogteverschil tussen de lussen geeft een luchtig en verfrissend effect.

Frisé
Bij een friséstructuur zijn de polen doorgesneden maar is het tapijtgaren in elkaar gedraaid. De frisé dankt de levendige structuur aan het feit dat iedere pool afzonderlijk goed is te zien.

Naaldvilt
Dit soort tapijt wordt met behulp van de techniek ‘vernaalden’ gemaakt. Bij deze techniek worden vezelvliezen in lagen op elkaar gelegd en in elkaar vervlecht door een reeks naalden met haakjes die op en neer steken door het basisdoek.

Saxony
De saxony is een tapijt met rechtopstaande polen waardoor de structuur er vlakker uitziet. De hoge polen geven het saxonytapijt een luxueuze uitstraling.

Shaggy
Bij een shagtapijt zijn de polen zo lang dat ze omslaan. Het resultaat is een tapijt met een speelse uitstraling dat lekker warm aanvoelt.

Velours
Lage polen dicht op elkaar gezet en garen gemaakt van fijn vezelmateriaal zorgen voor een bijzondere ervaring: een fluweelzacht en glad tapijtoppervlak.

Showroom in Haarlem

Kom eens een kijkje nemen in onze prachtige showroom in Haarlem, daar vind u alles op het gebied van wooninrichting onder 1 dak!

Lees hier meer over Tapijt

Vragen?

Informatie aanvragen over Tapijt

of bel naar 023 - 526 52 00

Offerte aanvragen

Bent u overtuigd en wilt u weten wat er mogelijk is in uw situatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

Onze producten

Bekijk een greep uit ons uitgebreid assortiment.

 
Nieuws en Acties

Recente berichten

01 Nov '23
26 Sep '23
25 Sep '23
05 Sep '23
29 Mrt '23
15 Mrt '23
03 Nov '22
07 Okt '22

Wat klanten zeggen

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

Zeer klantvriendelijk

Bezoek ons in Haarlem!

Loop rond in onze grote showroom en krijg het beste advies.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief