Geef uw Markiezen een Frisse Look

Geef uw Markiezen een Frisse Look - Vraag Nu een Offerte aan voor Herbekleding!

Bent u toe aan een vernieuwde uitstraling voor uw woning of bedrijfspand? Dit is hét moment om uw markiezen te herbekleden! Bij de Markies van Haarlem bieden we nu de perfecte oplossing om uw markiezen weer in optimale staat te brengen en aan te passen aan uw wensen.

Markiezen zijn niet alleen functioneel, maar dragen ook bij aan de esthetiek van uw gebouw. Door ze te herbekleden, kunt u de stijl aanpassen aan uw veranderende smaak of de laatste trends. Bij de Markies van Haarlem staan we klaar om u te voorzien van een offerte op maat voor het herbekleden van uw markiezen.

Vraag hier uw vrijblijven offerte aan

Onze ervaren vakmensen helpen u graag bij het kiezen van de juiste stof, kleur en ontwerp dat perfect past bij uw voorkeuren en de architectuur van uw pand. Wacht niet langer en geef uw markiezen van Haarlem een frisse look.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor het herbekleden van uw markiezen! Neem contact op met ons team en laat u informeren over de mogelijkheden. Wij zorgen voor een vakkundige en snelle service, zodat u snel van uw vernieuwde markiezen kunt genieten.

Gratis offerte aanvragen

 

Nieuws en Acties

Recente berichten

30 Apr '24
25 Mrt '24
20 Mrt '24
20 Mrt '24
28 Feb '24
15 Feb '24
05 Feb '24
04 Feb '24

Wat klanten zeggen

Zeer tevreden met de nieuwe vloer! #parador Dank voor de goede service, Huiscomponist!

Roy Greve

Als ze altijd zo hun best doen, moet het goed komen!

Ted Zwinkels

Prachtige vloer geleverd de leggers uit Amsterdam waren heel voorkomend kwamen na problemen met de betonnen vloer een tweede keer terug om hem op 2e kerstdag opnieuw te leggen geweldig

Cees Wiersma

Wij kwamen in de zaak met de bedoeling wat informatie te krijgen over rolluiken.

Na een prettig gesprek met de adviseur Piet, en een rekenplaatje eigenlijk meteen besloten om deze ook aan te schaffen. Zeer klantvriendelijk 

Zeer klantvriendelijk

Bezoek ons in Haarlem!

Loop rond in onze grote showroom en krijg het beste advies.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief